Bokbinderi

Nu har jag uppnått en tillräckligt hög färdighetsnivå i bokbinderi, att jag har självförtroende nog att göra mina böcker tillgängliga för allmänheten. Jag binder böcker för mitt höga nöjes skull, och de som är tillräckligt bra lägger jag upp här för försäljning, men ännu roligare är det om ni har egna önskemål om hur ni vill ha er bok, så tveka inte att kontakta mig om ni skulle vilja ha en bunden skrivbok gjort till era egna specifikationer.

De böcker som jag har färdiga för försäljning kan ni hitta här. Låt dessa inspirera om ni skulle vilja ha en specialgjord bok efter ert tycke och smak.

Jag har många olika omslagsmaterial att välja mellan; både textilier och papper.

Böckerna kan ha hård eller mjuk pärm, vara täckta av textil, papper eller både och, och ha extra detaljer såsom resårband, kassett, eller förvaringsask.

De allra flesta böckerna jag gör är av renskuret A5-format, vilket betyder att inlagan är något mindre än A5. Till dem (och böcker som är mindre än så) är det inte svårt att hitta råmaterial till. Om ni vill ha ett större format än så (upp till renskuret A4) så går det att ordna, men utbudet av papper blir inte lika stort.