Trippelnytt!

Här kommer några bilder på projektet som precis blev klart. Det var ett beställningsjobb som hade flera nya utmaningar. De små var att jag lade tyg istället för papper på pärmarna, och dessa lyckades jag skära med skarpa kanter utan att de fransade (inte än i alla fall). Och att jag för första gången gjorde inlaga med dot grid, alltså ett ”rutnät” av punkter var femte millimeter, populärt bland annat hos bullet journal-användare.

Men det stora var att jag gjorde präglingar för första gången, och det var inte de enklaste präglingarna, utan mottagarens monogram i snirklig stil. Som tur är så jobbar jag på en plats där jag har ett skärbord tillgängligt, och kan skära ut alla möjliga former bara jag har en datorfil till det. Annars skulle det vara svårt att åstadkomma något så här bra, om jag skulle skära för hand.

Så nu har ni ännu fler alternativ att välja mellan när ni skall beställa er alldeles unika bok.